Responsive image

Over ons

Pebem Vastgoed BV is een zelfstandige projectontwikkelaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van kantoren, bedrijfsgebouwen en woningen. Onze integrale aanpak omvat het gehele traject van initiatief tot en met de oplevering. In enkele gevallen beleggen we in zelfontwikkeld vastgoed, reden waarom wij iedere opgave benaderen vanuit een blik op de lange termijn.

Al bijna 25 jaar zijn wij actief als projectontwikkelaar waarbij wij met trots terug mogen kijken op een mooie ontwikkelportefeuille. Zo heeft Pebem Vastgoed BV vele bedrijfsgebouwen in Zwolle op het bedrijventerrein Marslanden ontwikkeld. Ook in de steden als Assen, Harderwijk, Hengelo (Ov.) en Rijssen staan referentieprojecten van Pebem Vastgoed. Daarnaast zijn er verschillende projecten gerealiseerd in alle provincies in het midden en noorden van Nederland.

Het team

Thomas

Anneke Groothedde-Moes
0546 - 62 98 00

In 2001 kwam ik hier als ‘broekie’ binnenwandelen om de functie telefoniste/receptioniste te bekleden en nu 14 jaren later ben ik allround secretaresse en ondersteun ik de administratie. Mede door het vertrouwen van mijn collega’s heb ik mijn takenpakket kunnen uitbreiden. Als enige dame in het bedrijf is het nooit saai met de heren hier.

Thomas

John Schulten
06 - 54 31 26 52

Sinds 1 januari 2010 ben ik werkzaam als project/ontwikkelmanager en beheerder onroerend goed. Mijn inzetbaarheid is zeer breed binnen het projectontwikkelingsvak; van bedrijfsgebouwen, woningbouw, kantoren tot hotel en congres. Kenmerkend zijn mijn betrokkenheid en grote verantwoordelijkheidsgevoel. Een flexibele teambuilder met discipline die oog heeft voor de klant. Laat anderen in hun waarde en probeert hieruit de optimale kracht te vinden om het team goed te kunnen laten presenteren.

Thomas

Martijn Mollink
06 - 50 52 45 50

Als project-/ ontwikkelingsmanager ben ik inzetbaar in de ontwikkeling van woningen en bedrijfsgebouwen; van sportscholen tot indoorspeelparadijzen. Dit doe ik ook voor ons zusterbedrijf De Marne Vastgoed. Mijn specialisme ligt op het gebied van bedrijfs(verzamel)gebouwen. Gedrevenheid, betrokkenheid en persoonlijk contact zijn mijn voornaamste kenmerken. De korte lijnen binnen ons bedrijf maakt dat we snel kunnen acteren. Daar houd ik van!

Thomas

Niels Perik
06 - 25 02 53 65

Mijn ervaring als relationshipmanager bij ING Real Estate Finance gebruik ik vanaf 2006 dagelijks bij Pebem Vastgoed. Mijn verantwoordelijkheid ligt op het gebied van financiën en controlling in de breedste zin van het woord. Een helder en gedegen financieel beleid wordt steeds belangrijker in het klimaat waarin wij als projectontwikkelaar ons begeven. Voor ons is dit een belangrijk speerpunt in het totale business model. Denk niet in problemen, maar creëer oplossingen.

Thomas

Thomas Perik
06 - 21 54 49 06

Na enkele jaren als ontwikkelingsmanager bij NBM-Amstelland gewerkt te hebben heb ik eind 1999 het ondernemerschap naar mijzelf toe getrokken. Vastgoed stroomt door mijn aderen en dat merk je in alles. Woorden die op mijn lijf geschreven staan zijn; Samenwerken / Uitdagingen / Klantgericht / Creatief / Bescheiden maar vooral ook een levensgenieter. Kortom, plezier hebben in je werk!

Responsive image